Go to Top

Kostbaarhedenverzekering Oosterhout

Kostbaarhedenverzekering Oosterhout

Wanneer u in het bezit bent van kostbaarheden in de vorm van bijvoorbeeld antiek, schilderijen of sieraden, dan kunt u daarvoor een kostbaarhedenverzekering afsluiten. Schade aan uw kostbaarheden wordt dan in principe, ongeacht de oorzaak, vergoed. De kostbaarhedenverzekering is sedert het moment waarop beperkingen werden ingevoerd op de inboedelverzekering belangrijker geworden. De gebruikelijke inboedelverzekering biedt namelijk slechts een beperkte dekking. Uiteraard is DVG Financiële Diensten u graag behulpzaam om u een passend advies te geven.

kostbaarhedenverzekering Oosterhout

vrijblijvend advies kostbaarhedenverzekering Oosterhout

Het is sterk afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden of een kostbaarhedenverzekering nodig is. Laat u zich daaromtrent vrijblijvend door ons adviseren waarbij u ook de gevolgen voor uw andere verzekeringen in de gaten moet houden. Bij het afsluiten van een kostbaarhedenverzekering moet het verzekerd bedrag op de inboedelpolis in de meeste gevallen immers worden aangepast.

Neem contact met ons op voor een kostbaarhedenverzekering Oosterhout

Bent u geïnteresseerd in een inboedelverzekering? Dan kunt u contact met ons opnemen  door te bellen op telefoonnummer  0162-461788 of door een e-mail te sturen naar info@dvgfin.nl.