Je bent nu hier: Home » Auto verzekeren oosterhout

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Onze verzekering specialisten

Onze verzekering specialisten staan altijd voor u klaar om u te informeren over alles wat met verzekeringen te maken heeft. Neem gerust contact met hen op.

Wanny van Gils
wanny@dvgfin.nl

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Marcia IJpelaar
marcia@dvgfin.nl

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Auto verzekeren Oosterhout

U bent als automobilist verplicht tot het minimaal afsluiten van een WA-(wettelijke aansprakelijkheid) verzekering. Deze mag u naar eigen visie aanpassen, door bijvoorbeeld het afsluiten van een volledig-casco- of een beperkt-cascoverzekering. De volledig-casco-verzekering vergoedt alle geleden schade aan uw auto en is dus bij uitstek geschikt voor nieuw aangeschafte auto’s.

De WA-verzekering vergoedt alleen schade die door uw schuld is ontstaan door medeweggebruikers. Over het algemeen zijn de verzekeringen van de diverse partijen gelijkwaardig, de premies kunnen onderling echter enorm verschillen. DVG Financiële Diensten kan u daarbij behulpzaam zijn en kan u veelal een interessante korting bieden op uw huidige elders lopende autoverzekering.

auto verzekeren Oosterhout

Een autoverzekering is een verzekering die schade door of met de eigen auto verzekert. De autoverzekering wordt daardoor ingedeeld in de schadeverzekeringen. Een autoverzekering bestaat grofweg uit drie dekkingen, waarvan de aansprakelijkheidsdekking verplicht is:

  • Aansprakelijkheidsdekking
  • Beperkt cascodekking
  • Volledig cascodekking.

De autoverzekering kan, indien gewenst, worden uitgebreid met een aantal aanvullende verzekeringen. Vaak worden drie aanvullende verzekeringen aangeboden:

  • Ongevallen inzittenden;
  • Schade inzittenden;
  • Rechtsbijstand.

Ongevallen inzittenden

De ongevallen inzittendenverzekering voorziet in een eenmalige uitkering wanneer één van de inzittenden, waaronder de bestuurder, komt te overlijden of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval. Voor de uitkering is de schuldvraag niet van belang. De maximale hoogte van de uitkering wordt door de verzekeringnemer bepaald. Er wordt voor zowel overlijden als blijvende invaliditeit een verzekerd bedrag afgesproken van doorgaans enkele duizenden tot tienduizenden euro’s.

Schade inzittenden

De schade inzittendenverzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt bij een ongeval. Hierbij wordt zowel voorzien in vergoeding van de materiële schade als in de letselschade of in een schadeloosstelling van de nabestaanden bij overlijden. De vergoeding is doorgaans gemaximeerd op € 1 mln.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstanddekking voorziet de verzekerde in juridische hulp bij conflicten omtrent de eigen auto. De rechtsbijstanddekking is feitelijk een rechtsbijstandverzekering met een beperkte dekking.

Wij helpen u graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.