Je bent nu hier: Home » Glasverzekering Oosterhout

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Onze verzekering specialisten

Onze verzekering specialisten staan altijd voor u klaar om u te informeren over alles wat met verzekeringen te maken heeft. Neem gerust contact met hen op.

Wanny van Gils
wanny@dvgfin.nl

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Marcia IJpelaar
marcia@dvgfin.nl

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Glasverzekering Oosterhout

Indien schade aan glas niet is opgenomen in uw opstalverzekering kunt u deze ook apart verzekeren. Grote dubbele ruiten in uw woning kunnen wanneer zij kapot gaan een forse kostenpost betekenen. Overigens geldt dat ook voor bewoners van een huurhuis, want ruitbreuk valt onder de zogenoemde ‘kleine reparaties’ die voor rekening van de huurder komen.

glasverzekering Oosterhout

Ruim aanbod glasverzekering Oosterhout

Met een glasverzekering bent u verzekerd tegen schade door glasbreuk. Verdere schade, in verzekeringsjargon ‘gevolgschade’ valt meestal niet automatisch onder deze verzekering. Voor mensen die hoog wonen, zoals bewoners van een flatgebouw, is het zaak extra attent te zijn op de vergoedingen die worden uitgekeerd wanneer voor herplaatsing van het glas speciale voorzieningen nodig zijn. DVG Financiële Diensten is u graag behulpzaam bij het in de gaten houden van die speciale gevallen!

Bijzondere glasverzekering Oosterhout

Kies geen verzekering uit die veelvoorkomend glas in huis uitsluit. Ga dus eerst na welk glas je hoe dan ook wilt verzekeren. Als je veel glas in lood in huis hebt, moet je dus een verzekering uitkiezen die deze glassoort dekt.. De Cardif inboedel- en opstalverzekering en verzekeringen van Klaverblad dekt bijvoorbeeld geen enkele bijzondere glassoort. De woonhuisverzekering van FBTO ook niet. Sommige andere verzekeringen dekken alleen gebogen glas dat veel wordt gebruikt in de erkers van oude huizen.

Neem contact met ons op voor een glasverzekering Oosterhout

Bent u geïnteresseerd in een glasverzekering? Dan kunt u contact met ons opnemen  door te bellen op telefoonnummer  0162-461788 of door een e-mail te sturen naar info@dvgfin.nl.

Wij helpen u graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.