Je bent nu hier: Home » Hypotheek Oosterhout

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Onze hypotheek specialisten

Onze hypotheek specialisten staan altijd voor u klaar om u te informeren over alles wat met hypotheken te maken heeft. Neem gerust contact met hem op.

Dennie Antheunisse
dennie@dvgfin.nl

Dennie Antheunisse

Hypotheek Oosterhout

Er zijn maar weinig momenten in uw leven waarop u een zo’n zwaarwegende beslissing neemt als bij het afsluiten van een hypotheek. U gaat immers een verplichting aan voor een periode van zo’n dertig jaar! Een verplichting waaraan u niet alleen nu moet kunnen voldoen, maar ook later. Regeren vooruitzien, want wat gebeurt er als u (of uw partner) plotseling arbeidsongeschikt raakt? Of als u door krapte op de arbeidsmarkt uw baan verliest? Bent u dan gedwongen te verhuizen omdat u uw voor langere tijd aangegane financiële verplichtingen niet meer kunt opbrengen?

Wanneer u de juiste maatregelen heeft getroffen, zijn de gevolgen ook in minder rooskleurige omstandigheden te overzien. Een goede en betrouwbare hypotheekadviseur helpt u daarbij een eind op weg. Hij wijst u niet alleen op de mogelijkheden, maar confronteert u ook met de onmogelijkheden! Hij zoekt met u naar een passende en voordelige hypotheek. Daarnaast staat hij altijd klaar om u van advies te voorzien of om de soms ingewikkelde materie voor u te ontrafelen.

Meer dan hypotheek Oosterhout

De hypotheekadviseur van DVG Financiële Diensten regelt naast uw hypotheek in Oosterhout ook nog talloze andere zaken. Zaken waar u in eerste instantie misschien niet meteen aan denkt als u een nieuwe hypotheek in Oosterhout gaat afsluiten

  • Woonlasten berekenen
  • Koopprijs berekenen
  • Controleren koopakte
  • Bankgarantie
  • Aanvragen woonvergunning
  • Regelen taxatie
  • Regelen maandelijks belastingvoordeel en invullen jaarlijks aangiftebiljet

Het eerste gesprek heeft tot doel om met u te bespreken wat uw maximale leencapaciteit c.q. uw maximale leenwens is. Daarna gaat u op zoek naar een woning. Via de makelaarssite http://www.funda.nl/ heeft u een compleet aanbod van bijna alle woningen. Heeft u een woning gevonden waar u interesse in heeft dan kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Indien u na deze kosteloze, vrijblijvende bezichtiging overweegt om tot aankoop van de woning over te gaan dan zijn wij graag bereid om voor u de onderhandelingen te voeren met de verkopende makelaar zodat voor u de meest optimale prijs gerealiseerd wordt. Deze service, ook wel aankoopbegeleiding genaamd, bieden wij u gratis aan. Indien er een voor u acceptabele prijs gerealiseerd wordt gaat de makelaar een voorlopige koopakte opmaken. Wij zullen deze koopakte controleren op eventuele onvolkomenheden.

hypotheek Oosterhout

Desgewenst zullen wij bij diverse notarissen een offerte opvragen om voor u de kosten van een notaris zo laag mogelijk te houden. U heeft als koper het recht om te bepalen welke notaris uw zaak gaat afwerken. In deze periode zal ook uw tweede gesprek met ons plaatsvinden. Wij zullen dan exacte berekeningen gaan maken en samen met u een geldverstrekker kiezen. Wij werken met alle geldverstrekkers samen en hebben geen voorkeur voor een bepaalde geldverstrekker. Zodra wij het daar samen over eens zijn gaan wij bij de betreffende geldverstrekker een offerte aanvragen. Na ontvangst van deze offerte komt er een vervolgafspraak om alle benodigde formulieren in te vullen. Er zal dan ook een formulier ingevuld worden om uw maandelijkse belastingvoordeel door de fiscus aan u te laten Overmaken. Met het bovenstaande hebben wij u alvast wat informatie willen geven over de routing. In een persoonlijk onderhoud vertellen wij u graag de rest.

Voor meer informatie over een hypotheek in Oosterhout kunt u contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.