Je bent nu hier: Home » Inboedelverzekering Oosterhout

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Onze verzekering specialisten

Onze verzekering specialisten staan altijd voor u klaar om u te informeren over alles wat met verzekeringen te maken heeft. Neem gerust contact met hen op.

Wanny van Gils
wanny@dvgfin.nl

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Marcia IJpelaar
marcia@dvgfin.nl

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Inboedelverzekering Oosterhout

Inboedelverzekering vergoeden schade aan uw inboedel die wordt veroorzaakt door brand, storm, water en diefstal. De meeste inboedelverzekeringen vergoeden de nieuwwaarde van uw beschadigde inboedel. U moet die waarde echter vooraf goed inschatten. Gaat u uit van een te lage waarde, dan bent u namelijk onderverzekerd waardoor u bij schade niet alles vergoed krijgt. Er zijn verschillende soorten inboedelverzekering, waarbij een extra uitgebreide inboedelverzekering over het algemeen is aan te raden. Uiteraard is DVG Financiële Diensten u graag behulpzaam om u een passend advies te geven.

inboedelverzekering Oosterhout

Dekkingswaarde inboedelverzekering Oosterhout

Het kiezen van een juiste dekkingswaarde is bij een inboedelverzekering van heel groot belang. Op het moment dat u schade heeft, wordt namelijk bij de meeste maatschappijen gekeken wat de werkelijke (geschatte) waarde was van uw inboedel. Op het moment dat u een te lage waarde heeft verzekerd, krijgt u dan niet de volledige schade vergoed. U bent dan onderverzekerd. Op het moment dat u een te hoge waarde heeft verzekerd, krijgt u maximaal de werkelijke waarde vergoed. U bent dan oververzekerd en heeft dus dan altijd een te hoge premie voor de inboedelverzekering betaald.

Kies de juiste inboedelverzekering Oosterhout

Op het moment dat u een inboedelverzekering wilt afsluiten, dient u allereerst te bepalen welk type inboedelverzekering het beste bij u past.  Uit onderzoek is gebleken dat het verstandig is om de verschillende mogelijkheden te vergelijken, aangezien er zeer grote premie verschillen bestaan. Om u bij deze keuze te helpen heeft DVG financiële Diensten de beste specialisten in huis.

Neem contact met ons op voor een inboedelverzekering in Oosterhout

Bent u geïnteresseerd in een inboedelverzekering? Dan kunt u contact met ons opnemen  door te bellen op telefoonnummer  0162-461788 of door een e-mail te sturen naar info@dvgfin.nl.

Wij helpen u graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.