Je bent nu hier: Home » Makelaardij Oosterhout

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Onze makelaardij specialist

Onze makelaardij specialist staat altijd voor u klaar om u te informeren over alles wat met belasting te maken heeft. Neem gerust contact met haar op.

Jacynta Janssens
info@j2makelaardij.nl

Jacynta Janssens

Makelaardij Oosterhout

Vanaf januari 2013 breiden wij onze dienstverlening uit op het gebied van makelaardij Oosterhout in onroerende zaken. Deze activiteiten kunnen worden onderverdeeld in aankoopbegeleiding bij de aankoop van een (andere) woning en verkoop van uw huidige woning.

Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Jacynta Janssens van J2 makelaardij in Oosterhout. Jacynta Janssens is gecertificeerd makelaar o.z. en seniorkeurmakelaar. Op een actieve en betrokken manier kan zij u behulpzaam zijn bij het aankopen van de door u gewenste woning of bemiddelt zij bij de verkoop van uw huidige woning.

makelaardij Oosterhout

Waarom een aankoopmakelaar?

Bij het kopen van een woning zijn er veel vragen die moeten worden beantwoord. J2 makelaardij Oosterhout heeft de deskundigheid in huis om ervoor te zorgen dat er een antwoord komt op deze vragen. Daarnaast adviseert en begeleidt zij u bij de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Dit alles afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Gebruikmakend van de juiste onderhandelingstechniek, de benodigde vakkennis en kennis van de huidige markt kan J2 makelaardij Oosterhout geld voor u besparen.

Verkoop van uw woning met makelaardij oosterhout

Bij de verkoop van uw woning biedt J2 makelaardij oosterhout een fullservice concept aan volgens het motto Actief en Betrokken.

Actief : zij maakt een plan van aanpak met daarin de acties om uw woning te presenteren.
Actief : door regelmatig kontakt met u en potentiële kopers te onderhouden.
Betrokken : en op uw situatie toegesneden aanpak, waarbij met uw persoonlijke wensen en voorkeuren zoveel mogelijk rekening wordt gehouden.

Omdat er een groot aanbod is van woningen is het belangrijk dat uw woning zich onderscheidt. Door sterke punten van uw woning te accentueren met behulp van o.a. verkoopstyling wordt een sneller en beter verkoopresultaat bereikt. J2 makelaardij biedt u de adviezen van de verkoopstylist gratis aan. Wilt u gebruik maken van de diensten van J2 makelaardij en bent u geïnteresseerd in de kosten hiervan, neem dan kontakt met ons op of met Jacynta Janssens.

www.j2makelaardij.nl

info@j2makelaardij.nl

Wij helpen u graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.