Je bent nu hier: Home » Medewerkers » José van den Corput

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

José van den Corput

José van den Corput

Verzekeringen & financieringen

José van den Corput

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is José, trotse moeder van twee volwassen zonen en twee prachtige kleinkinderen.

Waarom ben ik in de financiële sector gaan werken?

Ik heb een administratieve opleiding gevolgd, heb geen talenknobbel maar cijfers zijn daarentegen wel echt mijn ding. Ik heb dan ook direct nadat ik van school ben gekomen diverse financiële functies gehad, van hoofdbedrijfsbureau tot credit-manager.

Sinds januari 2017 ben ik een nieuw gezicht binnen DVG. Ik ben aan de slag gegaan als administratieve ondersteuning van onze hypotheekadviseur. De werkomgeving binnen DVG was compleet nieuw voor mij maar mede door mijn collega’s en mijn administratieve werkervaring heb ik inmiddels als veel nieuwe kennis opgedaan.

Welke opleidingen heb ik gevolgd?

Na de LEAO ging ik naar de MEAO. Daarnaast heb ik ook nog diverse vakopleidingen en cursussen gevolgd voor in de financiële sector.

Wat vind ik leuk aan de financiële sector?

In deze sector heb ik met allerlei soorten klanten te maken. Van jong tot oud, voor iedereen is het altijd weer een hele opluchting wanneer de financiering van de hypotheek is rondgekomen.

Het geeft mij een goed gevoel om klanten te ontlasten qua alle administratieve handelingen die erbij komen kijken wanneer u een huis koopt.
Zit u dus met vragen, bel of e-mail gerust en ik zal er voor zorgen dat u de antwoorden krijgt die u zoekt.