Je bent nu hier: Home » Medewerkers » Marcia IJpelaar

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Marcia IJpelaar

Marcia IJpelaar

Verzekeringen & financieringen

Marcia IJpelaar

Hallo, ik ben Marcia. U kent me wellicht, want ik werk inmiddels als een hele tijd bij DVG. Momenteel woon ik in Dongen en ben ik gelukkig getrouwd. Ik heb geen kinderen maar ben wel een stik trotse tante!

Waarom ben ik in de financiële sector gaan werken?

Ik vind het fijn om mensen te ontzorgen.
Graag beantwoord ik duidelijk allerhande vragen. Zo kun je zelf een keuze maken. Bijvoorbeeld bij schade zelf willen opdraaien voor de kosten of toch liever verzekeren.

Welke opleidingen heb ik gevolgd?

Na de MAVO ben ik naar de MEAO gegaan.
Op mijn 18e heb ik na werktijd diverse vakopleidingen en speciale studies gevolgd. Zo kon en kan ik mezelf verdiepen in de financiële materie.
Soms taaie kost, maar met een doel: kennis opdoen om te kunnen overdragen.

Wat vind ik leuk aan de financiële sector?

Zeker haar veelzijdigheid. Het is nooit saai.

Een autoschade, brandschade of een lekkage van het riool, je hoort van een klant een verhaal en je zoekt naar een oplossing.

Ik fungeer zeg maar een beetje als een spin in het web. Partijen bij elkaar brengen en zorgen dat de schade wordt hersteld.

Waarom kan en wil ik jouw helpen met je financiële vraagstukken?

Jij wilt doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ook ik doe wat ik het beste kan: zo veel mogelijk ontzorgen door verzekeringsvraagstukken te verduidelijken.

Extra tip van mij:

Neem zeker om de twee a drie jaar de tijd om uw hele financiële reilen en zeilen eens door te nemen en om uw verzekeringen weer eens te updaten.