Je bent nu hier: Home » Medewerkers » Mirjam Kool – van der Heijden

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Mirjam Kool

Mirjam Kool - van der Heijden

Verzekeringen & financieringen

Mirjam Kool - van der Heijden

Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben we twee kinderen. Lars en Gijs.

Na het behalen van de Middelbare Hotelschool ben ik gaan werken in de horeca. De cijfertjes van economische vakken hadden op mij een grote aantrekkingskracht en daarom ben ik bij MBA in de avonduren gaan studeren. Het diploma MBA heb ik aangevuld met een opleiding loonadministratie. Later is daar het diploma Belastingconsulent bij gekomen. Ik sta ingeschreven bij het RB (Register Belasting Adviseurs). Het register is een garantie dat mijn kennis jaarlijks wordt bijgehouden door het volgen van cursussen en trainingen.

De administratie van DVG Financiële Diensten tezamen met het verwerken van belastingvraagstukken is mijn dagelijkse werk. Mijn kennis van het Nederlandse belastingstelsel kan ik gebruiken om alle belastingzaken van cliënten af te ronden. Vele belastingdossiers worden door mij behandeld. Ze hebben allemaal een eigen verhaal, waardoor je een hoge betrokkenheid hebt met je cliënten.

Door de afwisseling heb ik een leuke baan die ik al jaren met veel plezier uitvoer.

Wanneer je vragen hebt over zaken die te maken hebben met het invullen van de toeslagen, belastingaangifte, voorlopige aangifte, successiebelasting en aanverwante zaken dan kan ik je van dienst zijn.

Ik ben bereikbaar via e-mail: mirjam@dvgfin.nl of op maandag, dinsdag en donderdag op telefoonnummer 0162 461788