Je bent nu hier: Home » Onze aanpak

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Onze aanpak

De werkwijze van DVG Financiële Diensten is misschien anders dan wat u van onze collega’s gewend bent. Wij hebben een directe, no-nonsense aanpak en geven een gedegen en deskundig advies op financieel gebied. Wij geven u geen onnodige ballast aan informatie die alleen maar vragen oproept, in plaats van problemen oplost. Ons doel is adviseren over financiële producten die u echt nodig heeft, omdat ze nuttig voor u zijn en niet het verkopen van financiële producten omdat de markt deze aanbiedt. Het gaat niet om onze inkomsten, maar om uw uitgaven. Deze laatste moeten binnen verantwoorde normen zo laag mogelijk zijn.

Wij begeleiden u vanaf het moment dat u overweegt om een woning te gaan kopen tot op het moment dat u bij de notaris zit om daadwerkelijk eigenaar te worden. Ook daarna kunt u met al uw vragen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en belastingen bij ons terecht.

Voor onze particuliere relaties vullen wij ook jaarlijks de belastingformulieren in. Het eerste jaar na aankoop is dit gratis. In de daarop volgende jaren zijn wij genoodzaakt om hier kosten voor in rekening te brengen

Wij helpen u graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.