Je bent nu hier: Home » Startershypotheek oosterhout

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Onze hypotheek specialisten

Onze hypotheek specialisten staan altijd voor u klaar om u te informeren over alles wat met hypotheken te maken heeft. Neem gerust contact met hem op.

Dennie Antheunisse
dennie@dvgfin.nl

Dennie Antheunisse

Startershypotheek oosterhout

Er zijn maar weinig momenten in uw leven waarop u een zo’n zwaarwegende beslissing neemt als bij het afsluiten van een startershypotheek in Oosterhout. U gaat immers een verplichting aan voor een periode van zo’n dertig jaar! Een verplichting waaraan u niet alleen nu moet kunnen voldoen, maar ook later. Regeren vooruitzien, want wat gebeurt er als u (of uw partner) plotseling arbeidsongeschikt raakt? Of als u door krapte op de arbeidsmarkt uw baan verliest? Bent u dan gedwongen te verhuizen omdat u uw voor langere tijd aangegane financiële verplichtingen niet meer kunt opbrengen?

Startershypotheek Oosterhout

Juiste maatregelen startershypotheek Oosterhout

Wanneer u de juiste maatregelen heeft getroffen, zijn de gevolgen ook in minder rooskleurige omstandigheden te overzien. Een goede en betrouwbare hypotheekadviseur helpt u daarbij een eind op weg. Hij wijst u niet alleen op de mogelijkheden, maar confronteert u ook met de onmogelijkheden! Hij zoekt met u naar een passende en voordelige startershypotheek in Oosterhout. Daarnaast staat hij altijd klaar om u van advies te voorzien of om de soms ingewikkelde materie voor u te ontrafelen.

Eerste gesprek voor uw startershypotheek Oosterhout

Het eerste gesprek heeft tot doel om met u te bespreken wat uw maximale leencapaciteit c.q. uw maximale leenwens is. Daarna gaat u op zoek naar een woning. Via de makelaarssite http://www.funda.nl/ heeft u een compleet aanbod van bijna alle woningen. Heeft u een woning gevonden waar u interesse in heeft dan kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Indien u na deze kosteloze, vrijblijvende bezichtiging overweegt om tot aankoop van de woning over te gaan dan zijn wij graag bereid om voor u de onderhandelingen te voeren met de verkopende makelaar zodat voor u de meest optimale prijs gerealiseerd wordt. Deze service, ook wel aankoopbegeleiding genaamd, bieden wij u gratis aan. Indien er een voor u acceptabele prijs gerealiseerd wordt gaat de makelaar een voorlopige koopakte opmaken. Wij zullen deze koopakte controleren op eventuele onvolkomenheden.

Neem contact met ons op voor een startershypotheek in Oosterhout

Bent u geïnteresseerd in een startershypotheek in Oosterhout? Dan kunt u contact met ons opnemen  door te bellen op telefoonnummer  0162-461788 of door een e-mail te sturen naar info@dvgfin.nl.

Wij helpen u graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.