Je bent nu hier: Home » Verzekeren Oosterhout

Neem vrijblijvend contact met ons op 0162 - 461 788

Onze verzekering specialisten

Onze verzekering specialisten staan altijd voor u klaar om u te informeren over alles wat met verzekeringen te maken heeft. Neem gerust contact met hen op.

Wanny van Gils
wanny@dvgfin.nl

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Marcia IJpelaar
marcia@dvgfin.nl

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Verzekeren Oosterhout

Wij verzorgen voor u ook alle verzekeringen. Onze verzekeringsadviseur zal graag uw huidige pakket met u doornemen om te bezien of alles nog aan de eisen van deze tijd voldoet.

Wij hanteren daarbij geen verkoopmethodiek maar een adviesmethodiek. Als het pakket dat u heeft goed is dan moet u dat vooral zo laten. Na aankoop van een woning zal onze adviseur u altijd benaderen, al is het alleen maar om te controleren of u de aangekochte woning heeft verzekerd. Wilt u uw pensioensituatie eens laten doorlichten ?? Schroom niet wij rekenen graag voor u! Het blijft belangrijk dat u ook na een arbeidzaam leven voldoende middelen heeft om te blijven genieten.

Hieronder ziet u een klein overzicht van onze verzekeringsdiensten.
AutoverzekeringAansprakelijkheidsverzekering voor particulierenGlasverzekeringInboedelverzekeringKostbaarhedenverzekering

Opstalverzekering

Uw eigen huis moet u tegen alle mogelijke schades verzekeren om dit bezit veilig te stellen. Met een opstalverzekering bent u gedekt tegen brand, stormschade, inbraakschade en vele andere schades. Ook de bijbehorende schuur en garage zijn verzekerd, net als tuinhekken- en muren, de cv-installatie, leidingen, vaste parketvloeren of keukens.

Opstalverzekeringen zijn er in diverse vormen, van een standaarddekking tot een polis met de meest uitgebreide dekking. Het is ook mogelijk glasschade mee te verzekeren, in de meeste gevallen een goedkoop alternatief voor de afzonderlijke glasverzekering. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Rechtsbijstandverzekering

Een advocaat, die in een aantal gevallen verplicht wordt gesteld, is duur. Daarom is een gang naar de rechter over het algemeen een kostbare aangelegenheid. Valt uw inkomen beneden een bepaalde grens, dan kunt u echter beroep doen op een van overheidswege gesubsidieerde rechtshulp. U betaalt dan slechts een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw draagkracht. Verdient u echter meer dan de vastgestelde limiet, dan moet u zelf eventuele rechtsbijstand inhuren.

Juristen in dienst van de verzekeraar gaan dan voor u aan de slag en onderhandelen met de tegenpartij om tot een oplossing bij een eventueel geschil te komen. Mede door hun optreden loopt een geschil meestal niet uit tot een proces. Overigens is een rechtsbijstandverzekering niet voor iedere Nederlander noodzakelijk. Wij bekijken graag of de kans groot is dat u in de toekomst voor hoge juridische kosten komt te staan.

Reisverzekering

Ziekte, diefstal van bagage, een ongeval; er kan tijdens een reis van alles gebeuren. Niet leuk natuurlijk, want behalve irritatie zorgt het veelal ook voor financiële ellende. Verzekeringen die u afsluit voor tegenslag in uw eigen omgeving zijn vaak slechts beperkt of in het geheel niet geldig. Een reisverzekering kan in een dergelijk geval zijn dienst bewijzen.

Bekijk vooraf altijd of een reisverzekering werkelijk nodig is én welke onderdelen u wenst te verzekeren. Binnen de reisverzekering onderscheiden we vier belangrijke elementen: bagage, geneeskundige kosten, onvoorziene kosten en ongevallen. Ook het afsluiten van een doorlopende reisverzekering behoort tot de mogelijkheden.

Wij helpen u graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.